ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ
213 20 86 000

Δ’ Ορθοπαιδική Κλινική

Ιατροί:

Γεώργιος Μαχαιράς, Συντονιστής Διευθυντής, Διευθυντής Δ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής

Κωνσταντίνος Τσιαμτσούρης, Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

Αντωνία Μπαρμπιτσιώτη, Επιμελήτρια Α’ Ε.Σ.Υ.

Παναγιώτης Τσαϊλάς, Επιμελητής Α’ Ε.Σ.Υ.

Ιωάννης Παπαχρήστος, Επικουρικός 

 

Γραμματεία

Τηλ. 213 – 20.86.539
E – mail: dorthosec@kat-hosp.gr

 

Αντικείμενο

Η Δ’ Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ, βρίσκεται στον 3ο όροφο του Κεντρικού Κτιρίου και τα γραφεία των ιατρών αυτής στον 3ο όροφο του Βρυωνείου Κτιρίου.

Ειδικεύεται στην Επανορθωτική Χειρουργική και Λειτουργική Αποκατάσταση των Μεγάλων Αρθρώσεων (Ισχίου και Γόνατος), ειδικά στην ολική αρθροπλαστική ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας (μέθοδος AMIS). Ιδιαίτερο αντικείμενο αποτελούν οι αναθεωρήσεις ολικών αρθροπλαστικών των παραπάνω αρθρώσεων, η αντιμετώπιση μολυσμένων αρθροπλαστικών (σηπτική χαλάρωση), αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος, αντιμετώπιση οστικών ελλειμμάτων, επιπλοκές καταγμάτων (φλεγμονές, ψευδαρθρώσεις). Επίσης στο Τμήμα αντιμετωπίζεται όλο το εύρος των τραυματολογικών περιστατικών. Ο Διευθυντής κ. Μαχαιράς έχει επί τριετία μετεκπαιδευθεί σε έμμισθη θέση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St. Georges του Λονδίνου και η ιδιαίτερη ενασχόληση του είναι με τις ολικές αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος, οι αναθεωρήσεις αρθροπλαστικών, η αντιμετώπιση σηπτικών αρθροπλαστικών, οι αρθροσκοπικές επεμβάσεις και η αντιμετώπιση οστικών ελλειμμάτων.

Η Κλινική, διαθέτει 26 κλίνες νοσηλείας ασθενών στον 3ο όροφο του κεντρικού κτιρίου και με τη συμβολή ολόκληρου του νοσηλευτικού προσωπικού παρέχει υψηλού επιπέδου φροντίδα στους ασθενείς.

 

Τακτικά εξωτερικά Ιατρεία

Λειτουργούν πρωινές ώρες δύο (2) φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) από τις 8:00 πμ έως 13:00 μμ, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 213 – 20.86.200.

 

Απογευματινά Ιατρεία

Απογευματινά ιατρεία γίνονται από τον Διευθυντή της Κλινικής, Τρίτη και Πέμπτη 16.00 – 20.00 μ.μ., κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 213 – 20.86.539.

Προγραμματισμός Ραντεβού (Πρωινά & Απογευματινά)
14500
ΛΙΣΤΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Ενημερωθείτε για τη σειρά προτεραιότητας των χειρουργείων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
Skip to content