ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ
2132086000

Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ

Νοσοκομείο ΚΑΤ

Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ (Γ.Ν.Α. ΚΑΤ), είναι Ν.Π.Δ.Δ. το οποίο υπόκειται στον έλεγχο και την εποπτεία του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Αποτελεί ισχυρή παρουσία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών νοσοκομειακής περίθαλψης με 650 οργανικές κλίνες. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του και ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του, συντελούν στη δημιουργία ενός επιπλέον αξιόπιστου και λειτουργικού νοσοκομείου.

Συγχρόνως η ζωτικής σημασίας εξειδίκευση του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ σε τραυματολογικά και ορθοπαιδικά περιστατικά το καθιστά ιδιαιτέρως σημαντικό. Στελεχώνεται από ένα άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό 1.400 ατόμων, διαφόρων βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Με Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 202/23.1.2015, τ. Β’) το Γ.Ν.Α. ΚΑΤ διασυνδέθηκε, με Κοινό Διοικητικό Συμβούλιο, με το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης (Ε.Κ.Α.) με Κοινό Διοικητή, Αναπληρωτή Διοικητή για το Γ.Ν.Α. ΚΑΤ και Αναπληρωτή Διοικητή για το Ε.Κ.Α.

 

Το Γ.Ν.Α. ΚΑΤ, ως αποστολή του έχει:

  • Η παροχή υπηρεσιών περίθαλψης, για όλους τους πολίτες ισότιμα (ανεξάρτητα από την κοινωνικοοικονομική τους κατάσταση).
  • Η υγειονομική περίθαλψη προς όλους πολίτες δωρεάν, έχοντας Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) όπως ακριβώς ορίζει το αρ. 33, του Ν. 4368/2016 (Φ.Ε.Κ. 21/21.2.2016, τ. Α’).
  • Η παροχή υγειονομικών υπηρεσιών με διαφάνεια, αμεροληψία και ενδιαφέρον για τον πολίτη.
  • Η ενεργός συμβολή του στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα και δημόσιους φορείς.
  • Η υλοποίηση προγραμμάτων ειδίκευσης στην Ορθοπαιδική, Χειρουργική, Αναισθησιολογία, Καρδιολογία, Θωρακοχειρουργική, Νευρολογία, Καρδιολογία κοκ. Σ’ αυτά προστίθενται και εκπαιδευτικά προγράμματα για το σύνολο των κλάδων υγείας, πέραν των ιατρών, όπως π.χ. Νοσηλευτές κοκ.

 

Σκοπός και δέσμευση της Διοίκησης και του προσωπικού είναι η διαρκής αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών η αποδοτική κατανομή και διαχείριση των πόρων με διαφάνεια, η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων χειρουργικών επεμβάσεων καθώς και η διασφάλιση ασφαλούς περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους, τους ασθενείς και την κοινωνία, με γνώμονα την ανιδιοτέλεια, τον σεβασμό στα δικαιώματα των ασθενών, και την συνέπεια.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Διεύθυνση Νίκης 2 Κηφισιά Τ.Κ. 145-61
Τηλεφωνικό Κέντρο 213 20 86 000
Γραμματεία Νοσοκομείου 213 20 86 203 – 213 20 86 213
Email infokat@kat-hosp.gr
Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών/τριών Υπηρεσιών Υγείας
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ
213 20 86 335
Τακτικά Πρωινά Εξωτερικά Ιατρεία (για ραντεβού) 1535
Ολοήμερη Λειτουργία (για ραντεβού) 1535
Επιστημονικές Εκδηλώσεις- Ημερίδες – Συνέδρια
Κωδικοποίηση Νόσων ICD-10 ( pdfxls )
Κωδικοποίηση Ιατρικών Πράξεων ( pdfxls )
Προγραμματισμός Ραντεβού (Πρωινά & Απογευματινά)
1535
ΛΙΣΤΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Ενημερωθείτε για τη σειρά προτεραιότητας των χειρουργείων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο