ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ
2132086000

Πρακτική άσκηση φοιτητών ΑΕΙ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΛΑΣ

Στο Νοσοκομείο ΚΑΤ μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση φοιτητές ΑΕΙ μέσω του προγράμματος “ΑΤΛΑΣ” (Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης του Υπουργείου Παιδείας,  http://atlas.grnet.gr/) σε ειδικότητες όπως Ψυχολογία, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ιατρικών Εργαστηρίων, Ραδιολογία-Ακτινολογία, Λογοθεραπεία, Φαρμακευτική, Νοσηλευτική, Διαιτολογία, Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών, Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, Λογιστική, Εποπτών Δημόσιας Υγείας.

Ο φοιτητής δηλώνει το ενδιαφέρον του στο Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης  Εκπαίδευσης και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα η αιτούμενη θέση δημοσιεύεται στο Πρόγραμμα ΑΤΛΑΣ, δεσμεύεται από τον φορέα αποστολής (Πανεπιστήμιο) και ακολούθως ο φοιτητής μπορεί να προχωρήσει στη διεκπεραίωση των απαιτούμενων εγγράφων, με φυσική παρουσία στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Σύμβαση από Πανεπιστήμιο

Φωτοτυπία Ταυτότητας

Επίσημα έγγραφα που να πιστοποιούν ΑΦΜ, ΑΜΑ, ΑΜΚΑ

Πιστοποιητικό εμβολιασμού

Φωτοτυπία λογαριασμού τραπέζης εάν είναι αμειβόμενη πρακτική από τον φορέα μας (υποχρεωτικά πρώτος δικαιούχος ο φοιτητής).

 

 

Πληροφορίες για το πρόγραμμα ΑΤΛΑΣ: Αριστείδης Γαλανάκης,  213 2086316, tepese@kat-hosp.gr

 

ERASMUS

Το  ΓΝΑ ΚΑΤ συμμετέχει στο πρόγραμμα ERASMUS  για φοιτητές του Εξωτερικού.

Προκειμένου για την υλοποίηση του αιτήματος υποβάλλονται με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο (ισόγειο) ή διαδικτυακά στο gram2@kat-hosp.gr προς το Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης:

α) Αίτηση του ενδιαφερόμενου

β) Σύμβαση Μετακίνησης, υπογεγραμμένη από τον φορέα αποστολής και τον αιτούμενο, η οποία διαβιβάζεται στον αρμόδιο προϊστάμενο του Τμήματος που θα πραγματοποιηθεί η πρακτική άσκηση και κατόπιν της ενυπόγραφης συναίνεσής του αποστέλλεται στον φορέα αποστολής.

γ) Φωτοαντίγραφο ευρωπαϊκής κάρτας υγείας

δ) Ασφαλιστήριο συμβόλαιο, στην ελληνική γλώσσα, το οποίο θα καλύπτει εργατικό ατύχημα και αστική ευθύνη κατά τρίτων, για το διάστημα της πρακτικής άσκησης.

Για φοιτητές ιατρικών σχολών το αίτημα υποβάλλεται στο Πρωτόκολλο (ισόγειο) ή διαδικτυακά στο gram2@kat-hosp.gr  προς το Επιστημονικό Συμβούλιο με τα ανωτέρω δικαιολογητικά.

 

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Erasmus: Αριστείδης Γαλανάκης,  213 2086316, tepese@kat-hosp.gr

 

Από την εμπειρία των φοιτητών μας:

«Μετά από την εξάμηνη παραμονή μου στο φαρμακείο του Γ.Ν.Α ΚΑΤ, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου εκτίμηση σε όλο το προσωπικό. Τόσο μέσα στο φαρμακείο, όσο στο γραφείο Erasmus και στο πρωτόκολλο, οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικά εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Έμαθα πολλά αναφορικά με τη Φαρμακευτική και όλοι με αντιμετώπισαν με απόλυτο σεβασμό. Πραγματικά η δουλειά που γίνεται στο νοσοκομείο είναι άξια συγχαρητηρίων. Μ.Π

«Ομολογώ ότι από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα την αναγνώριση, το σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη και περηφάνια….Αυτά τα πρόσωπα (αναφέρονται ονομαστικά-επόπτες εργοθεραπείας) ήταν κάτι περισσότερο από συνάδελφοι…..Χ.Π»

atlas
Προγραμματισμός Ραντεβού (Πρωινά & Απογευματινά)
1535
ΛΙΣΤΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Ενημερωθείτε για τη σειρά προτεραιότητας των χειρουργείων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο