ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ
2132086000

Νευρολογική Κλινική

Ιατροί:

Αλέξανδρος Αγαθονίκου, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. – Προϊστάμενος Νευρολογικής Κλινικής

Μαρία Τερζούδη, Επιμελήτρια Α’ Ε.Σ.Υ.

Γεώργιος Απόσπορος, Επιμελητής Α’ Ε.Σ.Υ.

Χαρά Ζαχαριάδη, Επικουρικός

Γραμματεία:

Τηλ. 213 – 20.86.314, 213 – 20.86.704

E – mail: neurologysec@kat-hosp.gr

Αντικείμενο:

Η Νευρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α ΚΑΤ, βρίσκεται στον 3ο όροφο το Κτιρίου Βρυώνειο Γ’. Αναλαμβάνει περιστατικά και του κεντρικού και του περιφερικού νευρικού συστήματος. Ενδεικτικά, Ενδεικτικά, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, πλάγια μυατροφική σκλήρυνση, μυασθένεια, και άλλες παθήσεις του νευρικού συστήματος.

Συμμετέχει στο κυκλικό σύστημα εφημεριών των Νοσοκομείων της Αθήνας αντιμετωπίζοντας ένα ευρύ φάσμα επειγόντων περιστατικών, καλύπτοντας τόσο το Νομό Αττικής όσο και την Περιφέρεια. Αναλαμβάνει περιστατικά του κεντρικού και του περιφερικού νευρικού συστήματος (αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, εξωπυραμιδικά νοσήματα, νευροεκφυλιστικά νοσήματα, μυασθένεια, πολυνευροπάθειες, μυοπάθειες, πλαγία μυατροφική σκλήρυνση κοκ).

Επιπλέον, κατόπιν ραντεβού λειτουργούν τα κάτωθι Τακτικά Ιατρεία:

– Τακτικό Νευρολογικό Ιατρείο (Δευτέρα & Παρασκευή).

– Ειδικό Ιατρείο Επιληψίας (Δευτέρα).

– Ειδικό Ιατρείο Εξωπυραμιδικών Διαταραχών (Πέμπτη).

– Απογευματινά Ιατρεία (Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη).

Επιπρόσθετα, η Νευρολογική Κλινική διαθέτει πλήρες εξοπλισμένο Εργαστήριο Κλινικής Νευροφυσιολογίας. Λειτουργεί καθημερινά το Τμήμα Video Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας με εξειδίκευση στην επιληψία και το Τμήμα Ηλεκτρομυογραφίας με εξειδίκευση στη Νευροτραυματολογία και σε παθήσεις των περιφερικών νεύρων και του μυικού συστήματος. Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, η Κλινική διαθέτει πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους ειδικευόμενους γιατρούς της Κλινικής και πρόγραμμα συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης για τους ειδικούς και ειδικευόμενους γιατρούς.

Προγραμματισμός Ραντεβού (Πρωινά & Απογευματινά)
1535
ΛΙΣΤΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Ενημερωθείτε για τη σειρά προτεραιότητας των χειρουργείων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο